Tipp Vadhúsokhoz párolt gyümölcskörettel és burgonyakrokettel ajánljuk. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 150 g áfonyadzsem 200 ml tejszín […]
Tipp Főtt marhahúshoz kitűnő, de zöldbors nélkül desszertnek is tálalhatjuk. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 2 db közepes […]
Tipp Sertés-, és kacsasülthöz, valamint vadhúsok mellé különlegesen finom, intenzív ízzel rendelkező mártás. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron […]
Tipp Szárnyashúsokhoz, keleties ételekhez igazi kuriózum. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 200 ml 100 %-os ananászlé 200 ml […]
Tipp Szárnyas és pulykahúsokhoz ajánljuk elsősorban. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 250 g mirelit gesztenyepüré 100 ml tejszín […]
Tipp Sertéssült mellé főtt és sült halakhoz, főtt húsokhoz ajánljuk. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 300 ml tejszín […]
Tipp Sertéshúsok mellé ajánljuk. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 200 g főtt tarka vagy vörösbab 100 ml sült […]
Tipp Vadhúshoz, kacsasülthöz gyümölcskörettel ajánljuk. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 250 ml tejszín 200 g feketeribizli dzsem 1 […]
Tipp Sertéssülthöz ajánljuk melegen. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 150 g sárgaborsó 200 ml tejszín 100 ml húsleves […]
Tipp Natúr rostonsültek mellé különleges, bársonyos ízű mártás. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 300 g hámozott sütőtök 100 […]
Tipp Angolos nyúlgerinchez, fogolyhoz, fácánhoz vagy marhahús mellé tálaljuk ezt a szószt. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 db habpatron 250 […]
Tipp Szárnyashúsokhoz, de bármilyen zöldségfelfújthoz vagy meleg előételekhez is kellemes, selymes, lágy ízharmóniával rendelkező hab. Hozzávalók 0,5 literes habszifon 1 […]