Curryszósz gyümölcsös csirkeraguval

Tipp

Szárnyashúsokhoz, keleties ételekhez igazi kuriózum.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 200 ml 100 %-os ananászlé
  • 200 ml tejszín
  • 50 g vaj
  • 1 púpozott evőkanál liszt
  • 1 kávéskanál curry por, só

Elkészítés

A vajat felolvasztjuk, és a liszttel világos rántást készítünk. Felengedjük és felforraljuk az ananászléval. Hozzáadjuk a tejszínt, ízesítjük kevés sóval, curry porral. Melegítjük, nem kell már forralni. A mártást 60-70 °C-on töltjük a habszifonba. Szokásos módon habosítjuk. Tálalás előtt erőteljes mozdulatokkal rázzuk meg a szifont 20-szor.

« Vissza a(z) Főételekhez

További receptek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba