Gyümölcstea-hab kehelyben, szederrel

Tipp

Ananászkompóttal, babapiskótával villámgyorsan kitűnő desszert készíthető, bármilyen gyümölcshöz tálalható.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 400 ml tejszín
  • 6 csapott evőkanál gyümölcstea granulátum
  • 50 ml forró víz

Elkészítés

A teagranulátumot a forró vízben feloldjuk. Hűtőszekrényben lehűtjük. Miután elérte a kívánt hőmérsékletet, belekeverjük a tejszínbe, amit habszifonba töltünk, és szokásos módon habosítunk. Tálalás előtt néhány mozdulattal megrázzuk a szifont. Kehelyben vagy üvegtálkában tálaljuk, gyümölccsel díszítjük, és azonnal fogyasztjuk a habot.

« Vissza a(z) Desszertekhez

További receptek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba