Rólunk

Szakértelem, minőség, innováció.

Cégünk 50 éve a világ legjobb patrongyártói között van számontartva. Tapasztalattal, innovációval és hozzáértéssel létrehozott szóda-, habpatronaink és készülékeink az állandóság, a hozzáértés és a megbízhatóság nevében készülnek.  Az 50 éves tradíció, a sikeres múlt és a folyton megújuló gazdasági igények köteleznek minket, hogy tudásunkat a jelen elvárásaival ötvözve, a legmagasabb szintű minőséggel és technikával állítsuk elő termékkínálatunkat. 

A LISS Zrt. 1960 óta gyárt patronokat, 2001. májusától 100%-os magyar tulajdonban van. LISS Zrt. néven gyártjuk és forgalmazzuk a szóda- és habszifon készülékeket is.

Minőségpolitikánk alapelve az időtlen színvonal, a környezetvédelem és a munkahelyi egészségmegőrzés.

ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer mellett, az ISO 14001-es környezetirányítási rendszert és a HACCP rendszert alkalmazva, garantáljuk a minőséget, környezetünk és egészségünk védelmét. 

Termékeink megbízhatósága, minősége és az ebből fakadó vevői elégedettség a legnagyobb elismerés a számunkra.

Tanúsítványok

Ami fontos, azért teszünk.

Tanúsítványaink hitelességünk megkérdőjelezhetetlen bizonyítványai. 

Vállalati felelősségvállalás

Felülvizsgálunk, kontrollálunk, értékelünk. A minőségi és környezeti alapelveket szem előtt tartva biztosítjuk a minőséget, védjük a környezetet, az egészséget. Irányítási Rendszerünk tartalmazza a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) rendszer elemeit, szabályai betartásának és ellenőrzésének módszereit. Cégünk minőségügyi- és környezeti teljesítményét rendszeresen javítjuk, ellenőrizzük és minősítjük. 

„Természetes környezetünk állapotának értéke és a minőség örök.”

Forgalmazóink

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba