Vanília krémhab kávéval

Tipp

Az édes habok Jolly Jokere. Bármilyen desszerthez, gyümölcshöz és önállóan tálalva is kitűnő.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 300 ml tejszín
  • 100 ml zsíros tej
  • 2 evőkanál porcukor
  • 3 tojás sárgája
  • 1 rúd vanília

Elkészítés

A vaníliarudat hosszában felvágjuk és kikaparjuk a magjait. A tejet, porcukrot, tojások sárgáját és a vaníliamagot fém keverőtálban keverjük össze. Gőz felett besűrítjük, hűtőszekrényben lehűtjük. Hozzáadjuk a tejszínt, habszifonba töltjük. Becsavarjuk a patront. Habkiengedés előtt 8-10-szer rázzuk meg a szifont.

« Vissza a(z) Desszertekhez

További receptek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba