Áfonyahab sült vaddisznócombbal, vörösboros párolt körtével

Tipp

Vadhúsokhoz párolt gyümölcskörettel és burgonyakrokettel ajánljuk.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 150 g áfonyadzsem
  • 200 ml tejszín
  • 0,5 dl narancslé
  • 2 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál konyak
  • 2 evőkanál vörösbor
  • 1 teáskanál mustár
  • csipet cayenne bors
  • csipet só

Elkészítés

Az áfonyadzsemet szűrőn átnyomjuk, összekeverjük a többi hozzávalókkal, és habszifonba töltjük. Rácsavarjuk a fejet, jól összerázzuk, és patron segítségével habosítjuk. Tálalás előtt a szifont 8-10 alkalommal megrázzuk, és közvetlenül fogyasztás előtt nyomjuk ki a habosított mártást.

« Vissza a(z) Főételekhez

További receptek