Sütőtökszósz hátszínnel, párolt gyümölcsökkel

Tipp

Natúr rostonsültek mellé különleges, bársonyos ízű mártás.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 300 g hámozott sütőtök
  • 100 ml húsleves
  • 100 ml tejszín
  • 30 g vaj
  • őrölt zöldbors
  • őrölt gyömbér
  • só, ízlés szerint

Elkészítés

A sütőtököt apró darabokra vágjuk, vajon pár percig pirítjuk, majd felöntjük húslevessel, és készre pároljuk. Mixerrel pépesítjük, ízlés szerint fűszerezzük. Habszifonba töltjük, és patron becsavarásával a mártást habosítjuk. Mielőtt tálalnánk, 8-10 mozdulattal rázzuk meg a szifont, majd a kívánt étel mellé nyomjuk a habot. A maximális gasztronómiai élvezet kedvéért fogyasszuk azonnal.

« Vissza a(z) Főételekhez

További receptek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba