Ribizlihab grillezett őzfilével és egészben sült almával

Tipp

Vadhúshoz, kacsasülthöz gyümölcskörettel ajánljuk.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 250 ml tejszín
  • 200 g feketeribizli dzsem
  • 1 narancs leve
  • 1 citrom leve
  • 25 ml vörösbor
  • csipet só

Elkészítés

A ribiszkedzsemet a gyümölcslevekkel és a vörösborral összekeverjük, majd szitán átnyomjuk. Tejszínnel együtt a habszifonba töltjük. Miután a szifont lezártuk, jól összerázzuk a tartalmát és becsavarjuk a patront. Tálalás előtt pár erőteljes mozdulattal rázzuk meg a szifont és közvetlenül fogyasztás előtt az ételhez tálaljuk a habot.

« Vissza a(z) Főételekhez

További receptek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba