Mustárszósz sült sertéstarjával

Tipp

Sertéssült mellé főtt és sült halakhoz, főtt húsokhoz ajánljuk.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 300 ml tejszín
  • 50 ml sült hús szaft (készülhet kockából is)
  • 1 tojás sárgája
  • 2 evőkanál mustár
  • só, őröltbors

Elkészítés

A hozzávalókat összekeverjük, majd felmelegítjük 60-70 °C-ra. Nem kell forralni. Habszifonba töltjük, szokásos módon elkészítjük a habot. 15-20-szor megrázzuk a szifont, közvetlenül a fogyasztás előtt tálaljuk a habot. Ízesíthetjük mustár helyett fokhagymaporral, vagy kaporporral is.

« Vissza a(z) Főételekhez

További receptek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba