Medici mártás lilahagymás tojássalátával

Tipp

Tojássalátán kívül még halakhoz is ajánljuk, nassoláshoz zöldségekkel mártogathatjuk.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 200 ml napraforgó olaj
  • 3 tojás sárgája
  • 2 egész tojás
  • 1 kávéskanál dijoni mustár
  • 2 teáskanál fehérborecet
  • 100 ml ketchup
  • 1 teáskanál paradicsompüré
  • csipet őrölt bors
  • kevés só

Elkészítés

A hozzávalókat összekeverjük, habszifonba töltjük, szokott módon rácsavarjuk a fejet, patronnal habosítjuk. Tálalás előtt 30-40 alkalommal rázzuk meg a szifont. Közvetlen fogyasztás előtt nyomjuk ki a habot a kívánt ételhez.

« Vissza a(z) Előételekhez

További receptek