Citrus teahab trópusi gyümölcssalátával

Tipp

Gyümölcssaláták előkelő koronája.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 400 ml tejszín
  • 150 ml víz
  • 4 evőkanál fekete tealevél
  • 5 evőkanál kristálycukor
  • 10 g vaníliás cukor
  • 1 narancs és 1 citrom leve

Elkészítés

A tealevelet forró vízzel leforrázzuk, 5-10 másodpercig állni hagyjuk. Filterpapíron átszűrjük, cukorral ízesítjük és lehűtjük. A maradék hozzávalókkal a szifonba öntjük. Jól összerázzuk, és patron segítségével habosítjuk. Használat előtt a szifont 8-10-szer alaposan megrázzuk és tálaljuk a habot.

« Vissza a(z) Desszertekhez

További receptek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba