Cappuccinohab kehelyben

Tipp

Vanília-, csokifagylalthoz, vagy pudinghoz, vanília krémmel készült süteményekhez, kávéhoz tálaljuk. Nagyon gyorsan elkészíthető, és finom meglepetést varázsolhatunk belőle vendégeinknek.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 400 ml tejszín
  • 6 csapott evőkanál Cappuccino por
  • 3 evőkanál porcukor

Elkészítés

A hozzávalókat egy tálban habverővel csomómentesre összekeverjük. Beletöltjük a habszifonba, és patron segítségével a szokásos módon habosítjuk. Tálalás előtt a szifont 4-5-ször erőteljes mozdulatokkal megrázzuk. A teljes élvezhetőség kedvéért, miután kinyomtuk a habot, fogyasszuk azonnal.

« Vissza a(z) Desszertekhez

További receptek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba