Közép vagy alapfokú végzettségűeknek

A LISS Zrt. 2021-től működik a jelenlegi név alatt a Liss Kft. jogutódjaként (2001). Olyan tradicionális elődök nyomdokaiba léptünk, mint a Linde Zrt. vagy a nagy múltú Szénsavtermelő Vállalat.

A hagyományokra építve családias környezetben dolgozunk, annak ellenére, hogy közel 500 munkavállalóval büszkélkedhetünk.

Helyszín

Jelenleg 3 helyszínen folyik a munkavégzés, mindhárom telephelyünk Répcelakon található.

Juttatások

A legjobb munkaadók egyikeként a lehető legjobb munkafeltételek megteremtésén fáradozunk, és szoros, tartós kötődést kívánunk kiépíteni munkatársainkkal. Folyamatosan fejlesztjük juttatási csomagjainkat, bővítjük szociális támogatásainkat. A LISS Zrt. nagy figyelmet fordít a dolgozók megbecsülésére. Sokrétű béren kívüli juttatási rendszert biztosítunk, legyen szó cafetériáról, 13. és akár 14. havi juttatásról, jelenléti prémiumról és a vállalat működésétől függő egyéb kifizetésekről. Ezen kívül versenyképes béreket kínálunk minden munkavállalónak.

Rendezvények

Fontos számunkra, hogy munkavállalónk és családja is jól érezze magát, emiatt Sport és Családi napokat szervezünk évről évre. Dolgozóink gyerekeit, unokáit Mikulásváró ünnepséggel lepjük meg, Karácsonyi partink keretén belül együtt zárjuk az Óévet.

Egészségmenedzsment

Szívünkön viseljük dolgozóink egészségét. Figyelünk arra, hogy a munkavédelmi és munkabiztonsági előírások betartásával kiküszöböljük a munkahelyi baleseteket. Dolgozóink egészségéről egészségügyi szűrőprogramokkal gondoskodunk.

Munkaidő beosztás

A munka és magánélet egyensúlya kiemelt helyet foglal el a cég életében, emiatt figyelünk arra, hogy a heti munkaidő 40 órát tegyen ki mind a termelésben, mind az alkalmazottak esetén.

Jelenleg alkalmazottjaink rugalmas munkaidőben, termelésben dolgozó kollégáink 1, 2, 3 műszakban dolgoznak. Némely részen van lehetőség részmunkaidős foglalkoztatásra is.

Alapfokú és középfokú végzettséggel az alábbi munkakörök betöltésére van lehetőség a termelésben:

Alapfokú végzettséggel:

 • Berendezés kezelő (betanított munka)
  A termelés különböző részeiben a gépek (patrongyártó, csomagoló, festő) felügyelete és kezelése tartozik a feladatok közé.
 • Anyagmozgató (emelőgép kezelő végzettséggel – vezetőüléses és gyalogkíséretű emelőgépeink vannak)
  A termelés kiszolgálása alapanyaggal, a késztermékek kezelése lesznek a feladatok. Ismerni kell a gépeink kezelésének folyamatát is.

Középfokú fémipari szakképesítéssel:

 • Lakatos, gépi forgácsoló, hegesztő, villanyszerelő / műszerész munkakörök betöltése
 • Termelésben gépek mechanikai karbantartása, javítása
 • Hegesztési feladatok ellátása
 • Termékeink forgácsolása, forgácsoló gépek beállítása
 • Gépek elektronikai karbantartása

Jelentkezés – jelenleg nincs betölthető munkakör

 

JÓ TUDNI, HA JELENTKEZNI SZERETNE

Milyen módon tudok jelentkezni?

A LISS Zrt. lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak postai úton, hanem online is jelentkezhessen hozzánk. Előnyben részesítjük az E-mailen keresztül történő jelentkezést, mivel azt sokkal gyorsabban fel tudjuk dolgozni. Természetesen a postai úton beérkező jelentkezést is átvesszük.

Milyen dokumentumokat kell küldenem a jelentkezéshez?

Küldje el friss önéletrajzát és motivációs levelét „.pdf” vagy „.doc” formátumban. Az önéletrajz rövid, lényegre törő legyen! Tartalmazza a fontosabb személyi adatokat, iskolai végzettséget, képzettségeket és az eddig megszerzett szakmai tapasztalatokat. Motivációs levelében fejtse ki, miért szeretne hozzánk jönni, mit vár el a megjelölt pozíciótól. Sokat segít a feldolgozásban, ha az e-mail tárgy sorába beírja a megpályázott munkakör nevét.

Hogyan kezelik az adataimat?

A jelentkezők adatait bizalmasan kezeljük, azokat csak a HR dolgozói és az adott terület vezetője láthatja. A beérkezett jelentkezéseket 1 évig megőrizzük. Amennyiben Ön ezt nem szeretné, kérem jelezze, hogy sikertelen pályázat esetén adatainak törlését kéri.

Hogyan bírálják el a pályázatokat?

A beérkező pályázatokat az illetékes szakmai vezetőkkel értékeljük. A kiválasztott jelölteket behívjuk egy személyes találkozóra. Az interjú során arra törekszünk, hogy megállapítsuk, mennyire alkalmas a jelölt a munkakör ellátására. A beszélgetésen szóba kerülhet a jelölt személyisége, hozzáállása és tapasztalatai. Természetesen a jelöltek kérdéseire is választ adunk. A kiválasztási folyamathoz hozzátartozik egy gyakorlati teszt, mely kb 20-25 percet vesz igénybe. Célunk, hogy kiderüljön, megfelelő partnerek vagyunk-e egymás számára: számunkra Ön-e a legalkalmasabb jelölt, és mi vagyunk-e a megfelelő munkaadó a jelentkező számára.

A kiválasztás eredményéről az interjún részt vett jelölteket tájékoztatjuk akkor is, ha a pályázatuk nem volt sikeres. További tájékoztatásért keressék vállalatunk HR osztályát.

 

KAPCSOLAT

LISS Patrongyártó, Töltő és Forgalmazó Zrt.

9653 Répcelak, 947/18 hrsz.

Postacím: 9653 Répcelak, Ipari park hrsz. 947/18

HR osztály elérhetősége:

karrier@liss.hu
+36 20 950 0100

 

« Vissza a karrier oldalra

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a webshopba