Eperhab túrós rétessel

Tipp

Banánnal, vanília krémmel töltött palacsintához, friss gyümölcsökhöz, kompóthoz, vagy önállóan, kehelyben tálalható.

Hozzávalók

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 200 g eper
  • 300 ml tejszín
  • 90 g fehércsokoládé
  • 50 ml tej
  • 1 evőkanál porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés

A fehércsokoládét tejben felolvasztjuk, hűtőben lehűtjük. Az epret a tejszínnel összeturmixoljuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót és a tejben felolvasztott csokoládét. Szűrőn átszűrjük, habszifonba töltjük, becsavarjuk a patront. Habkiengedés előtt a szifont 8-10 alkalommal rázzuk meg. Ha nem elég kemény a hab, rázzuk tovább, míg a kívánt állagot el nem érjük.

« Vissza a(z) Desszertekhez

További receptek

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba