Tipp:

Édes felfújthoz, túrópudinghoz, palacsintához, vaníliafagylalthoz, vagy önállóan, babapiskótával fogyasztható.

Hozzávalók:

  • 0,5 literes habszifon
  • 1 db habpatron
  • 3 tojás sárgája
  • 3 evőkanál porcukor
  • 90 g étcsokoládé
  • 50 ml 100 %-os narancslé
  • 200 ml tejszín
  • 1 tojás fehérje
  • 1 evőkanál rum

Elkészítés:

A tojások sárgáját fém keverőtálban összekeverjük a porcukorral, olvasztott csokoládéval, narancslével. Gőz fölött besűrítjük. Hűtőszekrényben kihűtjük és hozzáadjuk a többi alapanyagot. Habverővel alaposan összekeverjük, habszifonba töltjük, és elkészítjük a habot